Nejlepší hráči od 16 do 41 let

Podívejte se, kteří čeští fotbalisté v zahraničí jsou nejlepší ve své věkové kategorii.

16 let - Vasil Kušej

Vasil Kušej hraje juniorakou Bundesligu za Dynamo Drážďany a v této sezoně se mu mimořádně daří- 6 zápasů, 10 gólů a 2 asistence !
 

17 let - Michal Sadílek

Michal Sadsílek nastupuje za PSV Eindhoven v juniorské nizozemské lize, v juniorské Lize Mistrů a hraje i za reprezentaci U19
 

18 let - Václav Černý

Zde není co řešit. Václav Černý je největší talent českého fotbalu!
 

19 let - Roman Macek

Roman Macek už si odbyl premiéru v dresu staré dámy v sezonní přípravě na turnaji v Austrálii a vypadalo to, že by se už tuto sezonu mohl dostat do A-týmu. Nakonec se tak nestalo, ale Macek je jedním z hlavních adeptů na nominaci do A-týmu například v případě zranění některého z hráčů Áčka.
 

20 let - Patrik Schick

Patrik Schick před sezonou přestoupil za 121 milionů korun ze Sparty do Sampdorie Janov a podepsal smlouvu na 4 roky. Zatím nastupuje pravidelně a vždy odehraje zhruba 30 minut.
 

21 let - Stefan Simič

Patří AC Milan, ale tuto sezonu hostuje v belgickém Mouscronu a zatím odehrál všech 9 zápasů celých! Z pozice středního obránce v nich vstřelil jeden gól. Dostal se i do reprezentace U21.
 

22 let - Lukáš Zima

Ačkoli je jedničkou v reprezentaci U21, poslední zápas mimo reprezentaci odehrál 11.4.2015 za italskou třetiligovou Mantovu. V minulé sezoně seděl pouze na lavičce v druholigové Perugii a v letošní sezoně je na lavičce Janova.
 

23 let - Tomáš Kalas

Stále je to velmi perspektivní hráč a má toho už hodně za sebou - zahrál si českou, anglickou, nizozemskou a německou první ligu a nyní hostuje z Chelsea v druholigovém Fulhamu. Tam patří do základní sestavy a zatím odehrál všechny zápasy mimo tři poslední, které musel vynechat kvůli zranění.
 

24 let - Ladislav Krejčí

Už ve 24 letech je Ladislav Krejčí jedním z hlavních pilířů České Reprezentace a daří se mu i v novém působišti - v Bologni byl hned zvolen hráčem měsíce a ze všech stran tam slyší jen chválu.
 

25 let - David Pavelka

Povedená sezona v Liberci ho vynesla do reprezentace a přestoupil také do turecké Kasimpasi. Tam nastupuje pravidelně, ale nedokáže se gólově prosadit.
 

26 let - Vladimír Darida

Vladimír Darida je hlavním tahounem České Reprezentace. To se ukázalo i v posledních dvou zápasech proti Německu a Ázerbajdžánu, kdy Darida chyběl kvůli zranění a český tým získal pouze jeden bod za bezbrankovou remízu s Ázerbajdžánem.
 

27 let - Tomáš Vaclík

Tomáš Vaclík se ve 27 letech stal jedničkou české reprezentace. Má teď skvělou formu, předvádí povedené výkony jak v reprezentaci tak v Basileji. Ta mu začíná být pomalu malá a je možné, že se mu splní sen a zahraje si Premier League. Mluví se totiž o zájmu Chelsea.
 

28 let - Marek Suchý

Je kapitánem švýcarské Basileje a občas už i reprezentace. Karel Jarolím na něj sází, jako na hlavního stopera. V letošní sezoně odehrál za Basilej 13 utkání a vstřelil 2 góly.
 

29 let - Theodor Gebre Selassie

Jako jeden z mála českých fotbalistů v zahraničí nastupuje pravidelně za tým z nejlepších pěti lig. V bundesligových Brémách hrajer už čtvrtou sezonu a na pravé obraně má neotřesitelnou pozici. Má jen smůlu, že v reprezentaci hraje na pravé obraně Pavel Kadeřábek a Gebre Selassie tudíž nepatří do základní sestavy.
 

30 let - Daniel Kolář

Je členem zlaté éry Viktorie Plzeň, ze které ale před sezonou přestoupil do tureckého Gaziantepsporu. V týmu je jedním z lídrů a snaží se klubu pomoci od sestupových pozic.
 

31 let - Daniel Pudil

Zkušený levý obránce má na kontě už více než 400 zápasů, z toho nejvíce za belgický Genk (147). Nyní hraje za anglický druholigový Sheffield Wednesday a stále také patří do reprezentace.
 

32 let - Václav Procházka

Václav Procházka odehrál celou kvalifikaci na EURO. Potom ale přestoupil do tureckého Osmanlisporu a z reprezentace vypadl. V letošní sezoně nastoupil za Osmanlispor k deseti utkáním.
 

33 let - Tomáš Sivok

Tomáš Sivok odehrál 60 zápasů za reprezentaci, ve které se nyní s Markem Suchým střídá o kapitánskou pásku. Na klubové scéně odehrál přes 300 zápasů a získal 10 trofejí.
 

34 let - Petr Čech

Stale je nejlepší!
 

35 let - David Kobylík

Bývalý mládežnický reprezentant, nyní hraje v nižší soutěži v Rakousku za Hofstetten. Zahrál si také Bundesligu, Ligue 1 nebo Ekstraklasu.
 

36 let - Jaroslav Drobný

I v 36 letech patří do reprezentačního výběru Karla Jarolíma a než se zranil, začal už i pravidelně chytat za Werder Brémy.
 

37 let - Rudolf Skácel

Rudolf Skácel si ještě prodloužil kariéru a vrátil se do Skotska, tentokrát do druholigového Raith Rovers. Skácel má na kontě i 7 startů za reprezentační Áčko a s reprezentací U21 vyhrál ME 2002.
 

38 let - Pavel Pergl

Nyní je kapitánem italského třetiligového týmu Locarno, dříve hrál ale třeba za Spartu, Dynamo Drážďany, anglický Preston nebo kyperskou Larnacu.
 

39 let - Jiří Vít

Vrcholem jeho kariér byl asi zápas kvalifikace Ligy Mistrů, kdy si s Mladou Boleslaví zahrál proti tureckému Galatasarayi. Nyní hraje nižší ligu v německu za Herzberg.
 

40 let - Václav Koloušek

I ve 40 letech je Václav Koloušek velmi platným hráčem! V klubu Weitra, ve kterém nyní působí, vstřelil minulou sezonu 15 gólů a výrazně pomohl klubu k prvnímu místu v tabulce. Byl dokonce vyhlášen hráčem sezony a trenéři se divili, jak je možné, že v takovém věku dokáže podávat tak kvalitní výkony. Navíc Koloušek se ještě končit nechystá - '' Pokuď budu mít týmu stále co dát, rozhodně budu pokračovat''. Koloušek hrál v minulosti za Duklu, Spartu, Slavii nebo Liberec. Také odehrál skoro 100 zápasů v rakouské Bundeslize.
 

41 let - Milan Fukal

Bývalý český reprezentant, hráč Sparty, Jablonce, Hamburku nebo Borussie Mönchengladbach. Se Spartou si v Lize Mistrů zahrál proti Barceloně, Portu, nebo Bordeaux. Nyní hraje nižší rakouskou ligu za Esternberg.